Data: 2003-10-30 09:00:46
Temat: Re: boczek z sliwkami zrobilam - totalna klapa!
Od: "Mich'ata " <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kruszynka \(Wrocław\) <m...@t...pl> napisał(a):
> Użytkownik "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:bnqi2f$m3t$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Nie wiem, Kruszynko, jak wygladal Twoj przepis, ale ja zawsze robie z
> > wedzonego boczku... No i wszystkim zawsze smakuje. Ide na latwizne i
> kupuje
> > boczek wedzony juz pokrojony (kanapkowy), jest troche chudszy.
> > Kruszynko, sprobuj z wedzonym, polecam.
>
> No wlasnie w moim przepisie bylo, ze ma byc surowy... Masz racje, nastepnym
> razem sprobuje z wedzonym.
Ania ma rację. Boczek powinien być wędzony.
I nie pieprzem to wszystko traktować...tylko papryką w proszku.
Moje koreczki piekę ok. 60 min /czas zależy od jego jak mi się plastry boczku
pokroją/.
Powinno się udać....u mnie to jest zawsze "przebój" :))
Pozdrawiam,
Mich'ata
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|