Data: 2002-05-09 14:50:39
Temat: Re: botwinka
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Ulka <u...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
> > I_ ja zawsze wlewam zakwas
> > buraczany, bo bez niego wg mnie zupa nie ma smaku, ale moja mama robi
bez
> > zakwasu i jej wychodzi smaczna i piekna nawet na drugi dzien. Moze nie
mam
> > talentow do botwiny, ale tak ja lubie szczegolnie w wydaniu mamy
>
> Mialam podobny problem u mojej mamy i w koncu sie dowiedzialam. Mama do
> gotujacej sie botwinki dodawala utartego na tarce jarzynowej, ugotowanego
> wczesniej buraka(starego).
>
i cytryna, mówię wam, trochę soku z cytryny dla smaku i koloru. Spróbujcie
kiedyś zjeść chłodnik albo barszcz bez cytryny, nie ten sam
Wkn
|