Data: 2003-01-31 09:58:52
Temat: Re: brązowy cuki
Od: PatryCCCja <k...@s...TO_WYTNIJ.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Vefour wrote:
> Sorrz, ale wyraze zdanie odmienne - chemicznie roznia sie malo, o
> skladnikach zapomnij.
roznica jednak jest. co nie zmienia faktu ze cukier to niepotrzebny smiec.
> Roznica to kolor i smak.
tak, zwl. zapach.... cale szczescie ze po dodaniu do czegos juz go nie czuc
;P
> I taka ciekawostka - duza
> czesc brazowego cukru, to bialy cukier barwiony melasa :) Szybciej i taniej.
wlasnie! ogromnie mnie interesuje jakim cudem rafinacja i powtorne
polaczenie wychodzi szybciej i taniej? nijak nie potrafie tego zrozumiec.
pat
--
vege.pl http://www.vege.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|