Data: 2003-05-03 16:42:09
Temat: Re: brokuły
Od: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Saturday, May 03, 2003 5:00 PM
Subject: Re: brokuły
> Radek <r...@c...pl> wrote:
>
> > zaczynam sie zastanawiac po co jest ta grupa...czy pytac gdzie kto gdzie
> > jadl..? itd..
> > zadalem proste pytanie(tak mi sie wydawalo)
>
> Listy dyskusyjne nie sa od zadawania prostych pytan. Zajrzyj pod
> <http://rtfm.bsdzine.org/#ZANIM>, tam jest dobrze opisane zasady
> zadawania pytan nba listach. Wprawdztie glownie na uzytek list
> dotyczacych programowania, ale wiekszosc zasad to ogolne zasady
> netykiety.
>
> A co do Twojego pytania, to brokuly w pamierunku robi sie tak samo jak
> inne warzywa. Wiec dzielisz je na male kawalki, zanurzasz wplynnym
> ciescie do panierowania i smazysz -- najepiej w glebokim tluszczu w
> sredniej temperaturze.
>
>
> Wladyslaw
Ale czy brokuły mają być ugotowane? Surowe mogą się nie usmażyć
M
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|