Data: 2003-01-12 22:58:38
Temat: Re: brukselka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 12 Jan 2003 21:59:01 +0100, Kami <K...@j...net> wrote:
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: Konrad Brywczyński [mailto:k...@b...tk]
>> Posted At: Sunday, January 12, 2003 9:35 PM
>> Posted To: kuchnia
>> Conversation: brukselka
>> Subject: Re: brukselka
>
>> Ten patent też znałem. Ale mimo wszystko bardzo lubię, żeby
>> była podana po polsku, czyli z przyrumienioną bułką tartą. :-)
>
>Ojej, ale to tak oczywiste, że nawet tego nie pisałam :-D Saute, czyli
>bez cebulki, czosnku, octu balsamico, i innych 'wynalazków'. Po
>ugotowaniu w mlecznej wodzie polana bułeczką zrumienioną. Mniam!
no popatrz, a dla mnie oczywiste jest w ogole bez niczego, zadnej
buleczki...ale ten wynalazek z mlekiem tomusze zapamietac - ja
kapuste tez tak czasem robie.
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|