Data: 2004-01-24 21:49:08
Temat: Re: buef strogonow
Od: "Dinki2099" <d...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kot" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:1074957762.22589.8.camel@cosmos...
> On Sat, 2004-01-24 at 13:00, Dinki2099 wrote:
>
> > JeĹźeli dla ciebie to co napisaĹem jest woĹowinÄ
w sosie pomidorowym
, to
> > widaÄ nie wiesz jak siÄ robi woĹowine w sosie pomidorowym.
>
> Zwracam Ci delikatna uwage, ze jest to grupa dyskusyjna. Znaczy to, ze
> nalezy na niej dyskutowac o przepisach. Wyrazilam moje zdanie o Twoim
> przepisie, a Ty od razu wyskakujes z jakze obiektywnymi argumentami
> typu "nie wiesz jak sie robi wolowine w sosie pomidorowym". Dla mnie
> znaczy to, ze nie ma co z Toba rozmawiac - po prostu sie nie da.
>
Przepraszam, nie chciałem aby to tak zabrzmiało.
Ja nigdy nie spotkałem się z pieczarkami w boeufie Stroganoffie.Nie będe
się rozwodził na temat historii boeufa Stroganoffa bo nie znam jej dobrze.
Widziałem także boeuf Stroganoffa o konsystencji zupy(gęstej) i szef
kuchni(Arthotel we Wrocławiu) zapewnił mnie że także tak może wyglądać boeuf
Stroganoff .
Powiedz jaki jest twój przepis na boeufa Stroganoffa.
> --
> Kot <m...@p...onet.pl>
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|