« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.supermedia.pl!news.webcorp.com.pl!not-for-mail From: Ulka <ug_ulka@usun_to_poczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: buraczki do słoików Date: Wed, 28 Jul 2004 12:11:51 +0200 Organization: Serwis RUBIKON Lines: 4 Message-ID: <41077BE7.7E03D427@usun_to_poczta.onet.pl> References: <ce637m$f2k$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 195.117.45.250 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: taurus.webcorp.pl 1091009441 3926 195.117.45.250 (28 Jul 2004 10:10:41 GMT) X-Complaints-To: a...@w...com.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 28 Jul 2004 10:10:41 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.79 [en] (Win98; U) X-Accept-Language: pl,en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:209097 Ukryj nagłówki Ja mroze buraki. Teraz sa najsmaczniejsze.Ugotowane buraki zetrzec na tarce (lub |
Zobacz także