Data: 2002-11-04 12:59:09
Temat: Re: canelloni - help!
Od: "misiorek :o\)" <m...@a...katowice.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dusiolek" <d...@o...pl> napisał w wiadomości
news:aq2ltl$osj$1@news.onet.pl...
> CANNELLONI ZE SZPINAKIEM
> 1. PRZYGOTOWANIE FARSZU:
> Pokrój w kostke 10 dkg boczku i usmaz bez tluszczu.
^^^^^^^^
Coz to bylo bardzo wegetarianskie :o))) . Juz raz podawalam przepis na
nadzienie szpinakowo serowe wg R. Maklowicza
1 kg szpinaku (ugotowac, zmielic , rozetrzec jak wygodniej)
kostka (0,25kg) bialego tlustego sera
straty oscypek (albo inny zolty, co kto lubi)
jajko
cebula usmazona
sol pieprz
Mozna dodac fety, ale ostroznie z sola ;) Wszystko razem zmieszac udusic i
wpakowac do rurek. Smacznego
misiorek :o)
m...@p...onet.pl
m...@a...katowice.pl
|