Data: 2001-03-29 13:57:29
Temat: Re: carpachio
Od: "Kosa" <k...@d...agh.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
dziekuje za odpowiedz
pytanie wyniklo z faktu znalezienia tego cuda w jednym z krakowskich
hipermarketow
uchachalem sie widzac porcje carpachio przylepiona do folii na styropianowej
tacce
cale cztery "kotlety"
pozdrawiam
KOSA
Użytkownik Artur Z <a...@p...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:99veis$rcu$...@n...tpi.pl...
> Generalnie to surowizna serwowana z oliwa.Konkretnie to na przyklad
cienkie
> jak papier plastry poledwicy surowej skropione oliwa z oliwek +
pieczarki(z
> glowy nie pamietam jak to sie dokladnie doprawia)Aby uciac tak cienko
mieso
> zamraza sie.Cala atrakcyjnosc tej potrawy lezy w podaniu(wszystko trzeba
> ladnie rozlozyc)
> Inne typy to np losos surowy lub pomidorki z mozzarella i oregano(+
> oczywiscie oliwa)-z pozoru proste,ale smak bezbledny
>
>
|