Data: 2012-03-25 18:06:19
Temat: Re: chrzan
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" napisał w wiadomości grup
dyskusyjnych:jknjjv$kj0$...@n...icm.edu.pl...
W dniu 2012-03-25 12:03, Chiron pisze:
>
>
> Problemem dla mnie jest to, że nawet jak kupuję u rolnika, to jest on
> słaby. Kiedyś był bardzo ostry. I nie wiem, czy najostrzejszy to jest ten
> młody, czy może ten z kopców, czy też to jakiś inny gatunek, obecnie
> trudnodostępny.
Może kubki smakowe masz już znieczulone? ;)
Nie wiem, o jaką ostrość Ci chodzi, ale kupiłam na zwykłym targowisku
chrzan za parę złotych i był ostry jak jasna cholera. Wybieraj taki,
żeby nie był miękki, ani wysuszony.
====================================================
==================
Chyba jednak poszukam na łące.
:-)
--
Chiron
|