Data: 2012-03-25 18:03:46
Temat: Re: chrzan
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" napisał w wiadomości grup
dyskusyjnych:u...@4...n
et...
Dnia Sun, 25 Mar 2012 00:59:01 +0100, Chiron napisał(a):
> Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:jklmf5$omu$2@inews.gazeta.pl...
>> Dnia 2012-03-25 00:40, niebożę Chiron wylazło do ludzi i marudzi:
>>> Witam,
>>> czy ktoś się może orientuje, jaki chrzan po utarciu jest naprawdę ostry,
>>> bo to, co kupuję od lat- niewiele przypomina chrzan? Skąd taki wziąć?
>>
>> wykopać
>
> To jest problem- nie mam skąd. Kupuję na rynku, w sklepie, etc- i każdy
> taki
> po utarciu w ogóle nie ma mocy.
To dlatego, że jest "uprawny" tj szybko rósł, bo miał wodę i nawozy -
widzisz na pewno, ze jest gruby, biały i mięsisty. Jak u mnie "w piachu"
wyrośnie chrzan, to jest żylasty i sznurkowaty, ale tak mocny, ze uciekać.
====================================================
================================
No ale to jak- mam sobie zamówić u Ciebie?:-)
--
Chiron
|