Data: 2003-01-26 13:56:57
Temat: Re: ciagnacy sie ser na pizzy
Od: "Vefour" <v...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:b0s6lp$a9g$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Vefour" <v...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:b0rmp4$ld6$1@news.tpi.pl...
> >>
> > Ech, dobra oryginalna mozarella ciagnie sie swietnie :))) Niezlym
> > substytutem jest to co u nas sprzedaje Galbini czy Galbani, ale trzeba
> > dobrze odcisnac z solanki.
> >
> > V.
> >
> >
>
> ejze :) z jakiej solanki? ja myslalam, ze ta solankowa, to sie nadaje na
> polaczenie z pomidorami, taka prosta salatke z oliwa, octem i ziolami,
pycha
> zreszta
> A na pizze to taka w kawale jak zwykly ser zolty, tylko mniej zolta :)
>
> wkn
>
a sprobuj kiedys, ja uwielbiam ...... we wloszechc zesto anzywaja to "pizza
caprese" nawiazujac do twojej salatki. Na to jeszcze listki bazyli, mniam
mniam.
V.
|