Data: 2007-01-16 17:25:41
Temat: Re: co do blinów ?
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
dwaKa wrote:
> Oczywiście kawior, śledzie, śmietana. Ale może ktoś zna [inne]
> dodatki
Np. takie mi przychodza do glowy, moga byc ciekawe:
Ą Wedzony wegorz z sosem z chrzanu i bitej smietany plus mala galazka
koperku
Ą Guacamole z kropla ostrego sosu na srodku
Ą Usmazone krewetki z rozmarynem - najlepiej sredniej wielkosci, tak,
zeby bylo po jednej krewetce na blin
Ą Pasta jajeczna ze skwarkami
Ą Drobno posiekane ogorki z czosnkiem i jogurtem
Ą Kozi ser z marynowana czerwona papryka
Ą Pieczarki z cebula usmazona na zloto
Ą Pieczony krem z marynowanych karczochow z serem
jesli chcesz jakies szczegoly, daj znac.
Magdalena Bassett
|