Data: 2006-05-09 12:17:16
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?
Od: "@(usun.cyfry.456)poczta.onet.pl" <""ulawb.123\"@(usun.cyfry.456)poczta.onet.pl">
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik JaMyszka napisał:
> Nie robiłam nigdy tego, ale patrząc na przepis, mamy tu do czynienia
> z gotowymi produktami.
> Chodzi, więc, o ścięcie sera (podobnie jak w serniku) oraz o
> ścięcie jajka.
> Ja bym dała 180 st C na 15 - 20 min.
> Sama zobaczysz po tym pierwszym razie, jakie korekty trzeba
> wprowadzić.
> Jedno jest pewne - niezależnie od tego jak zrobisz, nikomu nie
> zaszkodzi i będzie smakowało:)
> Być może, że dłużej, ale w niższej temp.?
Dzięki, idę próbować wg wskazówek,
pozdrawiam, Ula.
|