Data: 2004-06-09 12:16:21
Temat: Re: co na sniadanie?
Od: "E. Kabala" <e...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
dokładnie
pierwsze słyszę, żeby to było zdrowe?
poza tym wszelkie tego typu chrupki, chrupkie pieczywo itp są wytwarzane w
bardzo wysokich temperaturach i kilkakrotnie przetwarzane jest zboże przy
okazji i naprawdę nie ma to nic wspólnego ze zdrowiem
(niektóre gazety bodajże Przekrój, albo Polityka, pisaly na ten temat bardzo
szczegółowy artykuł, niby że przy obróbce zboża wytwarza się jakiś tam
składnik chemiczny, który jest wykorzystywany w produkcji tworzyw
sztucznych, boję się w to wierzyć nawet. Po skopiowaniu niniejszego artykułu
i wysłaniu go do producenta pieczywa Wasa z zapytaniem jak to się ma do
prawdy, dostałam bardzo wykrętną odpowiedź)
więc proponuję jednak owsiankę
pozdrawiam
Elżbieta Kabala
Użytkownik "Grzegorz Janoszka"
<G...@S...pro.onet.pl> napisał w wiadomości
news:slrnccb3hh.2oq.Grzegorz.Janoszka@plus.icsr.agh.
edu.pl...
> On Tue, 8 Jun 2004 06:34:00 +0200 I had a dream that Sumada
<j...@p...onet.pll> wrote:
> >> Na opakowaniu pisze, że zdrowe, a z prawdą to się dość sporo mija...
> > Dlaczego? Konie są przeważnie sprawne i zdrowe....
>
> Mówiłem o płatkach śniadaniowych, które wartości odżywczych mają tyle,
> co kot napłakał (w porównaniu do innego typu śniadania), a poza tym
> są pełne akrylamidów i innych dziadostw.
>
> --
> Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
>
> UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
> specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych
pracodawców.
|