Data: 2002-12-15 20:11:44
Temat: Re: co skopałem w bigosie
Od: Piotr Zawadzki <p...@f...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
kaktus wrote:
> > (...)
> > też dosypać trochę cukru, tak ze 2-3 łyżeczki, w zależności od ilości
> > tego bigosu, oczywiście.
>
> Mam pytanko.
> Skąd wziąłeś ten cukier! Pierwsze słyszę.Czy same powidła śliwkowe nie są
> lepsze od zwyczajnej glukozy?
Kiedy wychodzi kwasior, lepiej (najszybciej i najskuteczniej) dodać
cukru niż się krzywić nad talerzem. A co do powideł śliwkowych... toż to
przecież nic innego jak właśnie "zwyczajna glukoza". Ale się nie
upieram, niech każdy sypie co chce; ja piszę tylko, co sam bym zrobił.
Z poważaniem
PZ
--
Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy.
|