Data: 2006-08-17 12:20:48
Temat: Re: co z selera naciowego
Od: "Madzik" <i...@w...WYTNIJ.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Syla" <s...@x...pl> napisał w wiadomości
news:ec1jfg$t3l$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie,
> jakie potrawy polecacie z tego warzywka.
> Czekam na wasze propozycje
> pozdrawiam
> Sylwia
Mój tatko robi dobrą potrawę, On to nazywa "babką perską", do zielonego
selera dorzuca jeszcze mnóstwo innej zieleniny ( pietruszka, sałata,
bazylia, szczypiorek), jajka, mąkę i oliwę do związania . Pomidory na
wierzch, zapieka . Jemy polaną sosem zrobionym ze śmietay lub jogurtu z
koperkiem i czosnkiem .
Magda
|