Data: 2002-01-14 15:00:59
Temat: Re: co z wątrobki
Od: "Fibro" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anna Pawłowska-Pojawa" <a...@p...com.pl> napisał w wiadomości
news:0dfa01c19ceb$7861af80$8d000a80@PAPNET1621...
> Po wczorajszym obiedzie zostalo mi jakies 25 dkg watrobki. Chyba
drobiowej.
> Wczoraj robilam zwyczajnie - smazona z cebulka.... Ale dzis chcialabym cos
> innego - moze jakies podpowiedzi...Proszę!
> AP
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
A moze sprobuj http://www.kulinaria.pl/przepis.php?nr=207&p=1
Testowalem jest bardzo dobra i nie twardnieje (robilem z watrobki drobiowej)
Pozdrawiam Fibro
|