Data: 2001-01-29 14:45:51
Temat: Re: czerwona cebula
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
czerwona dodaje ladnego kolorku, nie-surowa wyglada dosc trupio.
Mnie tez sie wydaje nieco lagodniejsza.
Z braku laku uzywam ich wymiennie, jak lak jest to czerwona tylko
na surowo
Krysia
>Jakie są Wasze teorie na temat czerwonej cebuli? Czym różni się od tej
>"zwykłej"? Czerwona jest jakby łagodniejsza, ale czy tylko to? Do czego
>bardziej pasuje biała, a do czego czerwona? Można dodawać obie naraz? Zawsze
>dodaje je na chybił trafił, albo w zależności od zasobów szafkowych, ale czy
>przypadkiem nie popełniam jakiejś profanacji, to pewna nie jestem...
>
>Ufff, takie właśnie problemy mnie ostatnio męczą... :-)
>Wdzięczna będę bardzo za podzielenie się Waszymi doświadczeniami.
>
>Pozdrawiam,
>Renata Wrzosek
>
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|