Data: 2001-09-10 13:45:07
Temat: Re: czerwone wino
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
> mam problem wyglądający jak pół butelki czerwonego wytrawnego wina.
> Nie wiem mianowicie co z nim zrobić, bo jak dla mnie do wypicia się nie
> nadaje (za wytrawne) a szkoda mi wylewać. Kolega miał dobre chęci ale w
> gusta nie trafił i wypił sam tylko połowę.
> Do czego mogę zużyć?
jak w miarę przyzwoite, to np. do gotowania.
do woła pieczonego do sosu
do farszu lasagne
do deserów jakowyś
ja bym wypił...
jak ci nic do głowy przyjdzie, na grzańca się każde nadaje ;-))
spróbuj się przyzwyczaić: serek pokrojony w kostkę i do tego kieliszek
rekurencyjny czerwonego wytrawnego. Mniaaam. To dla mnie, jak chipsy dla
kibiców ;-))
Waldek
|