Data: 2011-02-21 22:40:49
Temat: Re: czosnek - jak rozpoznać
Od: malgorzata <m...@p...onet.eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-02-21 12:18, "ALex M.I.D. dept. (Jarosław Ignatowski)" pisze:
> W dniu 2011-02-19 11:20, Jackare pisze:
>> Użytkownik "malgorzata" <m...@p...onet.eu> napisał w
>> wiadomości news:ij9std$a6o$1@news.onet.pl...
>>> Jak w temacie - chiński od naszego, rodzimego?
>>
>>
>> Cała żywność która wychodzi z Chin w szczególności przyprawy, herbaty
>> itp jest napromieniowywana w celu wybicia różnych drobnoustrojów. Metoda
>> może i skuteczna, ale że każdy kij ma dwa końce - do najzdrowszych dla
>
> Sterylizacja czosnku w cyklotronie???
> To jakim cudem taki czosnek mi kiełkuje?
>
> ALex
Jeśli tak dalej będzie się rozwijał ten wątek, to za chwilę wylądujemy w
Wielkim Zderzaczu Hadronów. A, ja pytałam tylko o czosnek ;)
pozdr
M.
|