Data: 2005-02-06 20:13:03
Temat: Re: czosnkowa polewka na mroz
Od: Sławek SWP <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W: news:cu5rt9$qmo$1@atlantis.news.tpi.pl
Od: balta <b...@U...pl>
Było:
...
> - 2 kostki bulionowe z kury
Tu spróbuj dać bulion ugotowany ze swieżych warzyw i przypraw oraz kury po
raz pierwszy gotowanej, a nie smak z wielokrotnie już wysysany z jej mięsa,
kości i innych części ciała.
...
> Woda + kostki + cebula + czosnek = zagotowac. Doprawic do smaku.
Zupa jest pycha, właśnie ją spróbowałem
> Grzanki + szyneczka + serek + zalac bulionem. I to całą filozofia.
> Pyszne .. i pozywne .. i na mrozy jak znalazł.
> Polecam !
Ja też - po drobnej korekcie ;-)
--
Sławek SWP - Przy odpowiedzi na priv usuń 2 nadwyżki
Pomoc dla zagubionych http://evil.pl/pip/index.html
To tak niedawno było http://www.dzienmisia.pl/
Ekspert to człowiek, który przestał myśleć - on wie :-)
|