Data: 2008-01-20 11:25:12
Temat: Re: czy ktoś próbował zrobić
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:9198127387$20080120120949@ewcia.kloups...
>
> Le dimanche 20 janvier 2008 ŕ 11:51:28, dans <fmv93g$pa4$1@news.onet.pl>
vous écriviez :
>
> > Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w
> > wiadomości news:3121114658$20080120110152@ewcia.kloups
> >> Le dimanche 20 janvier 2008 ŕ 10:44:46, dans
> >> <fmv56e$f82$1@news.onet.pl> vous écriviez :
> >>
> >>> Może ktoś robił ser dojrzewający domowym sposobem.
> >>
> >> Owszem, probowalam - nawet kilka razy. Za kazdym razem ser mi zgnil.
>
> > zapoznaj się z tym, to jest interesujące
> > http://www.wyrobydomowe.home.pl/main.html?src=%2F
> > Jędrek
>
> Dziekuje - ale nic dla mnie nowego. W kazdym przepisie sa podane
> dokladne i bardzo precyzyjne warunki w jakich dany ser powinien
> dojrzewac, w w warunkach domowych nieosiagalne (jak np. 12-14 C° przez
> 3-4 tygodnie). Przynajmniej dla mnie.
>
>
> Ewcia
Zwykła chłodziarka.
|