Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!not-for-mail
From: clafoutis <c...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: czy to się uda - kolacja rocznicowa
Date: Thu, 19 Apr 2007 20:58:45 +0200
Organization: INTERIA.PL S.A.
Lines: 28
Message-ID: <f08du5$lfq$2@news.interia.pl>
References: <1176968550.462321@slbhw0> <f07kvr$n15$1@news.interia.pl>
<f088kn$ujd$3@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: btp187.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.interia.pl 1177008901 22010 83.29.161.187 (19 Apr 2007 18:55:01 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 19 Apr 2007 18:55:01 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <f088kn$ujd$3@news.onet.pl>
X-Accept-Language: en-us, en
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.13) Gecko/20060414
X-Authenticated-User: clafoutis % interia+pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:295239
Ukryj nagłówki
a...@o...eu wrote:
> clafoutis napisał(a):
>
>> hehehe. tego sie spodziewałem. potraficie pozbawic ludzi chęci do
>> życia tym swoim narzekaniem.
>> kobieta zapodała menu na ekstra kolację . zazwyczaj tego na tej grupie
>> nie uświadczysz. królują tu jakieś ryże z żółtym serem rosół z kostki
>> i inne prozaiczne potrawy przywodzące na myśl trudne lata 80 gdy w
>> sklepach nic nie było. w sklepach qwa raj wystarczy odrobina inwencji
>> właśnie tą inwencją sie wykazała ale widze że to was gryzie wysuneła
>> sie przedszereg a to juz was przerosło . bo co wam tu będzie o jakimś
>> kozim serze, minimum 50 za kilo jak wy i tak zajadacie polskie wydania
>> po 12 za kilo. rokpol owszem może i trochę wygląda jak bleu ale w
>> smaku to już żenada. widzę tu całe grono wielbicieli tych pseudo
>> deserów z pseudo cukierni, kostek rosołowych knorra , i substytutów
>> preawdziwej żywnosci prawdziwych smaków.
>>
>> pozdro piotr
>
>
> Sam jesteś jak żenujący substytut kucharza.
hehehe. to ze csubstytut kucharza to sie zgodzę . nie mam wykształcenia
gastronomicznego. to moja pasja.a czy zenujący czy ja wiem ???
gdyby tak ze sto osób które mnie znają tak powiedziało to bym się
zmartwił a tak jedna narazie osoba z grupy psudosmakoszy nie zamartwiam sie.
piotr
|