« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czym panierować piersi z kurczaka? Date: Tue, 23 Apr 2013 10:56:13 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 20 Message-ID: <a...@m...uni-berlin.de> References: <kkpnsn$s9j$2@speranza.aioe.org> <51718406$0$1222$65785112@news.neostrada.pl> <a...@m...uni-berlin.de> <kl4ddj$9ka$1@speranza.aioe.org> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de T/IUkxXRXl0lRkfolI8cFQRUqof9zHPOgvGvKUYnrgWj2nxgGw4+KK2GME Cancel-Lock: sha1:A+FIXA2q9d/ui/PjydR23rz+m3k= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20130328 Thunderbird/17.0.5 In-Reply-To: <kl4ddj$9ka$1@speranza.aioe.org> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350785 Ukryj nagłówki Am 23.04.2013 00:25, schrieb iwanos: |
Zobacz także