Data: 2004-02-11 19:37:22
Temat: Re: czym się różni bigos od kapusty z mięsem?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 11 Feb 2004 16:38:37 +0100, "batory"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>>
>> ??? Ocet do bigosu...? Po co?
>> A przecier pomidorowy wcale nie jest obowiazkowym skladnikiem bigosu.
>>
>> Pozdrawiam
>> Lilla
>>
>Lillu, to żarty takie. Przecież to co zostało opisane w poście rozpoczynającym
>ten wątek to klasyczny "bigos" z najgorszego rodzaju PRL-owskich barów. A tam
>obowiązkowo dawano ocet
>Pozdrowionka - Agnieszka
...I rybe...kiedys znalazlam wbigosie. moze sie przerzucila z
lyzki, ale byla
trys
K.T. - starannie opakowana
|