Data: 2005-06-21 16:15:43
Temat: Re: delikatny biszkopt-jak?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 21 Jun 2005 16:29:33 +0200, Waćpanna lub Waćpan
*t...@p...onet.pl*, w wiadomości
news:<news:0c6d.000001a6.42b8244c@newsgate.onet.pl> zawarł, co następuje:
>> najlepiej wylewać, gdzy
>> jest taka... śluzowata :) Jeśli biszkopt masz upieczony bez smarowania boków
>> w tortownicy i dobrze on przylega, to na boki nie pójdzie.
>
> Na boki nie pójdzie, ale po otwarciu zamka się porozrywa. Galaretka dobrze
> przylega do wszystkiego (dyć to klej:))Chyba lepiej posmarować (tak jak w
> życiu)
Nożem ją dookoła.
> A na to bita śmietana?
> Czyż tak?
Na biszkopt. A na to dopiero owoce i galaretka. Ja tak lubię, ale nie wiem,
jakie Ty masz plany.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
|