Data: 2006-03-30 10:42:01
Temat: Re: dlaczego?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Qrczak" <q...@g...pl> wrote in message
news:e0gc5l$jit$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e0d42e$fo$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Pryskanie jest spowodowane najprawdopodobniej zbyt gorącym tłuszczem, w
>> końcu to mokre mięso...
>
> Nie pryska mokre tylko w kontakcie z zimnym olejem :-P
>
> Qra
>
> PS. A tak w ogóle to jeśli to cielęca, wieprzęca czy inna podobnej
> wielkości - to wątroba. Wątróbka jest IMO tylko z małych zwierzów: drobiu
> czy ryb. O jakiej waść prawisz?
Wieprzowej, wołowej - też zjadliwe... ;-P)))
|