Data: 2005-03-09 09:11:28
Temat: Re: do ciasteczko-znawcow, alternatywa cukru
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 09 Mar 2005 10:02:45 +0100, Chesky
<c...@N...net.pl> wrote:
>Krysia Thompson napisał(a):
>> Jak to cukier utwardza? raczej roztopione i potem stezale na nowo
>> maslo. cukier musialby chyba w dobry karmel sie zamienic...
>
>maslo na pewno tez sie przyczynia do do lekkiego utwardzenia, ale
>jak co nie ktorzy wrzucaja do takich ciasteczek kostke to mnie troche
>odrzuca dlatego masla tez daje male ilosci.
>A cukier utwardza tutaj w najwiekszym stopniu, przy robieniu
>lukieru widac to chyba najbardziej (jego zastygnieciu)
>
>-
A Ty chcesz lukier dodawac do ciasteczek???? bo jesli nie, to
raczej nie utwardzi bo nie zdazy
a ciasteczka chyba sie rozleca bez masla i syropu jakiego
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|