| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.g ermany.com!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.media.kyoto-u.ac.jp! news1.optus.net.au!optus!newsfeeder.syd.optusnet.com.au!news.optusnet.com.au!no t-for-mail From: "Anna Sheridan" <o...@o...com.au> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <dj2d2r$e31$1@atlantis.news.tpi.pl> Subject: Re: do czego olej kokosowy? Date: Tue, 18 Oct 2005 19:01:11 +0930 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Lines: 16 Message-ID: <4354c1d0$0$17445$afc38c87@news.optusnet.com.au> NNTP-Posting-Host: 211.29.45.158 X-Trace: 1129628113 17445 211.29.45.158 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:250307 Ukryj nagłówki Pachnie to to jak wiórki kokosowe, ma konsystencję smalcu... czy to | |
Zobacz także