Data: 2008-09-18 22:16:10
Temat: Re: do tych, co parują
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 19 Sep 2008 00:07:58 +0200, Aicha napisał(a):
> Albo knedla bułczanego. Znalazłam gdzieś przepis, w którym się go topi
> we wrzątku.
No własnie, i trzeba go dlatego owijać szmatą, aby się nie rozlazł... A
gdzies slyszałam o rodzaju ciasta, które się robi właśnie na parze... a
może mi się to śniło :-]
--
"(...)Zewszad rozlegaly sie surowe upomnienia:Jestes niczym,zapomnij o
sobie,zyj innymi!Gdym moje Ja po raz czwarty napisal,poczulem sie jak
Anteusz ziemi dotykajacy!Grunt odnalazlem pod nogami.Utwierdzic sie w tym
Ja wbrew wszystkiemu,z maximum bezczelnosci.(...)"
Z Gombrowicza :-)
|