Data: 2006-05-19 11:58:24
Temat: Re: dobry przepis
Od: kraf101 <C...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
EB wrote:
> ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
Sprostaczyłeś sprawę, bo można nie wiele więcej dodać, a efekt
będzie powalający.
Wlewamy oliwę i rozdrobnioną czuszkę na patelnie i rozgrzewamy.
Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki i kiedy zacznie pięknie
pachnieć wrzucamy w to ugotowaną kluche, zamieszamy i
zdejmujemy z ognia - koniec kropa. Eefekt gotowania będzie
powalający. Po włosku to się nazywa Spaghetti-olio-aglio e
poperoncino. Podobno włoszki to wpieprzaja podczas odchudzania.
Jak posypiesz parmezanem podasz z białym chłodnym winem, każda
baba będzie twoją włoszką.
Pozdrawiam
RAF
|