| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icp.pl!not-for-mail From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: drożdże sypkie i tradycyjne Date: Tue, 18 Jul 2006 14:36:57 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 8 Message-ID: <e9ikkn$glj$1@opal.icpnet.pl> References: <e9iafs$4b6$1@opal.icpnet.pl> <e9iiiq$n3t$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1153226199 17075 85.221.129.28 (18 Jul 2006 12:36:39 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 18 Jul 2006 12:36:39 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:273416 Ukryj nagłówki > drożdże suche 7g , czyli jak pakują ...są na 0,5 kg mąki | |
Zobacz także