« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!nemesis.news. tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Alko" <N...@X...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco? Date: Sun, 5 Jun 2005 15:57:54 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 27 Message-ID: <d7v0mc$c9d$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <d7sdf9$o7p$1@news.onet.pl> <6445088703$20050604185915@ewcia.kloups> NNTP-Posting-Host: 195.205.219.9 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1117980172 12589 195.205.219.9 (5 Jun 2005 14:02:52 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 5 Jun 2005 14:02:52 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240691 Ukryj nagłówki
|
Zobacz także