Data: 2005-06-05 12:44:54
Temat: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 4 juin 2005 ŕ 19:07:33, dans <g...@i...from.poznan> vous
écriviez :
>> Mialam na mysli tylko bulwy, nie zielone. No i wartosci smakowe, nie
>> kolorystyczne, ale akurat twoja uwaga sprawia ze zastanawiam sie
>> zastanawiac nad czerwona cebula do wolowiny po burgundzku.
> Wołowina po burgundzku wg Twojego przepisu IMo nie potrzebuje żadnych
> zmian... jest absolutnie genialna w smaku :)
Ha ! Dziekuje :)
Ostatnio zaczelam dodawac troche gorzkiej czekolady (nie zartuje),
uwydatnia smak burgunda i kolor koncowy.
>> Choc z drugiej strony nie jestem pewna czy czerwony kolor sie utrzyma
>> po 4 godzinach gotowania ktorych wymaga ta potrawa...
> Moim zdaniem nie utrzyma się. Po 20 minutach zaczyna bleknąć.
Nie liczac tego ze cebuli i tak na koniec juz nie widac.
Ewcia
--
Niesz
|