« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!individua l.net!not-for-mail From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco? Date: Sun, 5 Jun 2005 14:44:54 +0200 Organization: Niesz & Niesz Ltd. Lines: 29 Message-ID: <4384641603$20050605144455@ewcia.kloups> References: <d7sdf9$o7p$1@news.onet.pl> <6445088703$20050604185915@ewcia.kloups> <m...@i...from.poznan> <9941716270$20050604191502@ewcia.kloups> <g...@i...from.poznan> Reply-To: e...@g...com Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: individual.net kErvddgC+Sl/aEmOpqzEPQ0I5emdg35STzM6XWPtcsf4MGHjyy X-Priority: 3 (Normal) In-Reply-To: <g...@i...from.poznan> X-Comment-To: Lia X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240688 Ukryj nagłówki
|
Zobacz także