Data: 2005-06-04 17:28:26
Temat: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco?
Od: "@nn" <jurek@post>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lia" <L...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:gugn6xjxlk4d.dlg@iska.from.poznan...
> Wołowina po burgundzku wg Twojego przepisu IMo nie potrzebuje żadnych
> zmian... jest absolutnie genialna w smaku :)
>
>> Choc z drugiej strony nie jestem pewna czy czerwony kolor sie
>> utrzyma
>> po 4 godzinach gotowania ktorych wymaga ta potrawa...
>
> Moim zdaniem nie utrzyma się. Po 20 minutach zaczyna bleknąć.
>
A po kolejnych 30 minutach po prostu zniknie :)
Ania
--
*~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*~*
*~*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*~*
~*~*~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~*~*~
|