Data: 2005-06-04 17:07:33
Temat: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco?
Od: Lia <L...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-06-04 19:15:01 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Ewa (siostra Ani) N.* skreślił te oto słowa:
> Mialam na mysli tylko bulwy, nie zielone. No i wartosci smakowe, nie
> kolorystyczne, ale akurat twoja uwaga sprawia ze zastanawiam sie
> zastanawiac nad czerwona cebula do wolowiny po burgundzku.
Wołowina po burgundzku wg Twojego przepisu IMo nie potrzebuje żadnych
zmian... jest absolutnie genialna w smaku :)
> Choc z drugiej strony nie jestem pewna czy czerwony kolor sie utrzyma
> po 4 godzinach gotowania ktorych wymaga ta potrawa...
Moim zdaniem nie utrzyma się. Po 20 minutach zaczyna bleknąć.
--
Lia
|