Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco? Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for-
mail
From: Lia <L...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na
gorąco?
Date: Sat, 4 Jun 2005 19:07:33 +0200
Organization: ICP News Server
Lines: 18
Message-ID: <g...@i...from.poznan>
References: <d7sdf9$o7p$1@news.onet.pl> <6445088703$20050604185915@ewcia.kloups>
<m...@i...from.poznan>
<9941716270$20050604191502@ewcia.kloups>
NNTP-Posting-Host: c121-148.icpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: opal.icpnet.pl 1117904851 31240 62.21.121.148 (4 Jun 2005 17:07:31 GMT)
X-Complaints-To: u...@o...icpnet.pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 4 Jun 2005 17:07:31 +0000 (UTC)
X-Face: 7y|qzIaGnd9^3vG)cJ!r<>x>y'e,rP,-R[E#:SM|-0(CPlv%bZ(e~xXwi~maEt%mgIDFm7H
j_x{yQ"Iwl8Ff<8B3P6]DXSyp5%;]_+NnftJ77DZB1'qP{NA`;C}|&Cy|*}O:<[d#>#jzzh&MB-6e$
"s:0N=kbJ^:l-F$h0XXK*JI<k><Oxr~TcSC>$4J/QIA&rxyG["|pijOUwc_12%9Rd(o#:R}:"^Yy>z
Pg=%j>MXUpk>xQsZ4c;siB#](nszVfDxqMi'l!yB/^uP-0}"[b_gp%4crv6^B).<R*NB$J+}T|9gpX
HgG?woW:4F|Uz]MM{_RkgOG
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.13.1pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240662
Ukryj nagłówki

Dnia 2005-06-04 19:15:01 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Ewa (siostra Ani) N.* skreślił te oto słowa:


> Mialam na mysli tylko bulwy, nie zielone. No i wartosci smakowe, nie
> kolorystyczne, ale akurat twoja uwaga sprawia ze zastanawiam sie
> zastanawiac nad czerwona cebula do wolowiny po burgundzku.

Wołowina po burgundzku wg Twojego przepisu IMo nie potrzebuje żadnych
zmian... jest absolutnie genialna w smaku :)

> Choc z drugiej strony nie jestem pewna czy czerwony kolor sie utrzyma
> po 4 godzinach gotowania ktorych wymaga ta potrawa...

Moim zdaniem nie utrzyma się. Po 20 minutach zaczyna bleknąć.

--
Lia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.06 @nn
05.06 Ewa (siostra Ani) N.
05.06 Alko
05.06 Margola
09.06 Ulcia
09.06 Lia
09.06 Tatiana
06.07 Ulcia
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?