Data: 2005-06-05 13:57:54
Temat: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco?
Od: "Alko" <N...@X...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:6445088703$20050604185915@ewcia.kloups...
>
> Le samedi 4 juin 2005 ŕ 16:22:38, dans <d7sdf9$o7p$1@news.onet.pl> vous
écriviez :
>
> > Witam - po raz pierwszy na grupie - bardzo serdecznie :-))
>
> No to ci mrukne na powitanie : ustaw sobie kodowanie ;)
>
> > ... i mam pytanie jak w temacie - czy te oto dymka i czerwona cebulka
nadają
> > się do mięs, pieczenia, smażenia, sosów - czyli na gorąco?
>
> > Do tej pory używałam do tego zółtej cebulki, a dymkę i czerwoną cebulę
tylko
> > na zimno, do sałatek. Będe wdzięczna za porady
>
>
> Wydaje mi sie ze to nie ma wiekszego sensu, wszystkiego rodzaju cebule
> w gotowaniu / smazeniu daja wlasciwie ten sam rezultat. Wiec
> najprosciej wziec to co jest najtansze, tzn. cebule zwykla.
ale fioletowa ma ładny kolor w potrawach
|