« poprzedni post | następny post » |
Reply-To: "@nn" <jurek@post> From: "@nn" <jurek@post> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <d7sdf9$o7p$1@news.onet.pl> <6445088703$20050604185915@ewcia.kloups> <m...@i...from.poznan> <9941716270$20050604191502@ewcia.kloups> <g...@i...from.poznan> Subject: Re: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco? Date: Sat, 4 Jun 2005 19:28:26 +0200 Lines: 19 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original NNTP-Posting-Host: 81.15.152.164 Message-ID: <4...@n...home.net.pl> X-Trace: news.home.net.pl 1117905874 81.15.152.164 (4 Jun 2005 19:24:34 +0200) Organization: home.pl news server X-Authenticated-User: j...@p...pl Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.h ome.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240663 Ukryj nagłówki Użytkownik "Lia" <L...@p...onet.pl> napisał w wiadomości |
Zobacz także