Data: 2002-11-09 00:56:20
Temat: Re: elementy kurczaka
Od: kamila slawinska <k...@a...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 8 Nov 2002 22:55:44 +0100, "Renya" <r...@p...fm> wrote:
>Wymyśliłam sobie taka potrawę, bardziej przekąskę do sałatek na imprezie:
>małe kawałki piersi kurczaka. I teraz nie wiem, smażone w głębokim tłuszczu,
>jak frytki? Na blasze w piekarniku? Co zrobić, żeby te kawałki nie zrobiły
>się za twarde? Jak to przyprawić?
>A może coś takiego już istnieje i jakoś się nazywa?
owszem, takie cos istnieje i nazywa sie chicken nuggets. tu masz chyba
ze setke przepisow na rozne wariacje:
http://www.cooks.com/rec/search/UpGGGhhGGhhGGhfsUsis
fsysssqsyhqssApspsssAAfAGhdAssfsssqsAA/
powodzenia.
kamila
--
It isn't pollution that's harming the environment.
It's the impurities in our air and water that are doing it.
George W. Bush
|