Data: 2007-01-28 20:44:05
Temat: Re: farsz do pierogów
Od: "czeremcha " <c...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Malgosia Kozicka <m...@g...pl> napisał(a):
> Ja robię z serem, mięsem, ruskie, grzybami i kiszona kapustą i z
> soczewicą. Chętnie nadziałabym pierogi czymś innym, ale czym...Macie
> jakieś ciekawe propozycje?
- ziemniaki + żółty ser
- ziemniaki + bryndza
- gotowana pierś kurczaka + szpinak + wędzona szynka + parmezan
Jeśli robisz pierogi z mięsem gotowanym, to alternatywnie:
- surowa wieprzowina + surowa cebula + sól + pieprz
- surowe mięso z kurczaka + marchew starta na tarce o dużych oczkach,
przyprawione w kierunku chińskim.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|