Data: 2002-08-16 13:22:14
Temat: Re: faszerowana cukinia - pomocy!
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 16 Aug 2002 14:54:08 +0200, "biedronka"
<b...@b...net.pl> wrote:
>
>> Ja ostatnio zapiekalam taka kilogramowa ze skora, ale podczas konsumpcji
>> byla zbyt twarda ta skora , Waldek pisal o maluchach, a one maja delikatna
>> skorke. Mysle, ze lepiej bedzie jak ja obierzesz.
>
>no tak tylko ze ja sie zastanawiam nad tym czy ona sie czasem po obraniu nie
>rozpadnie ... i tak jak waldek proponowal chyba najlepiej jest podpiec w
>skorce a najwyzej pozniej wyskrobac zawartosc. jak myslicie?
>
>ania
>
ja pieke dowolnej wielkosci cukinie/kabaczek, wypatraszam,
nadziewam, smaruje oliwa/pasta pomid, podlewam troszke woda,
przykrywam, pieke, odkrywam, wyjmuje, kraje w grube plastry,
wszystko sie trzyma kupy, jedzac, odkrawam skore i nie jem. jej
Kr
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|