Data: 2002-08-16 13:19:54
Temat: Re: faszerowana cukinia - pomocy!
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de> napisał w
wiadomości news:3D5CFBA5.4020002@ukbf.fu-berlin.de...
> mi się wydaje, że obrana cukinia się po prostu zleje w piekarniku i się
> bigos cukiniowy zrobi.
> Waldek
wlasnie poczytalam w ostatnim Twoim poscie , ze zostawiasz 3-5 milimetrow
miazszu , dlatego wersja bigosu:))) jest realna , natomiast ja w KABACZKU
( tak, tak,sorry, kabaczku a nie cukini)- wybieram tylko te pestkowo-
miekka czesc i ja wyrzucam i reszte faszeruje w dosc grubej obreczy
kabaczka. Cukinie u mnie sa w drugiej kolejnosc spozycia. Bardziej lubie
kabaczki.
Jola L-L
|