Data: 2001-09-14 15:19:46
Temat: Re: faszerowana papryka
Od: "Beata Księżyk" <b...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
to juz wiem jaki błąd robiłam bo do naczynia tez wlewałam bulion ale do ego
dokładałam pomidory i widocznie za mało je posoliłam to był mój pierszy raz
z papryka faszerowaną ale zjedli więc nie było chyba takie złe
Użytkownik "Barbara" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3ba20af2$1@news.vogel.pl...
>
> Użytkownik "Beata Księżyk" <b...@e...com.pl> napisał w wiadomości
> news:9nt1in$9q3$1@news.tpi.pl...
> > ja na przykład faszerowałam ryżem wymieszanym z marchewką i zielonym
> > groszkiem, przyprawione raczej ostro i posypane żółtym serem. A mam
> pytanko
> > czy papryke wcześniej solisz, bo jak ja nie posoliłam papryki to takie
> mdłe
> > mi wyszło?
>
> własnie wyjelam z piekarnika moja faszerowana papryke i stwierdzam, ze
jest
> slona akurat;-)
> papryki nie solilam, tylko farsz byl dosc slony a do naczynia wlalam
> rozpuszczna w 3/4 szkl. wody kostke bulionu warzywnego i sol z tego
bulionu
> przeniknela papryke;-)
>
> pozdrawiam
> Basia
> >
>
>
|