Data: 2001-09-17 11:44:48
Temat: Re: faszerowana papryka
Od: "skrzacik" <s...@m...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Beata Księżyk" <b...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9nt1in$9q3$1@news.tpi.pl...
> Użytkownik "skrzacik" <s...@m...com.pl> napisał w wiadomości
> news:9nsols$sma$1@news.tpi.pl...
> > witajcie,
> > z reguly faszeruje papryka mielonym mieskiem wymieszanym z ryzem jajcem
i
> > licznymi przyprawami, potem calosc do piekarnika i po jakims czasie
> gotowe.
> > no i rzucila mi sie mysl, ze moznaby te papryke wypchac czyms innym, ale
> > czym?
> > bede wdzieczna za podrzucenie pomyslow.
> ja na przykład faszerowałam ryżem wymieszanym z marchewką i zielonym
> groszkiem, przyprawione raczej ostro i posypane żółtym serem. A mam
pytanko
> czy papryke wcześniej solisz, bo jak ja nie posoliłam papryki to takie
mdłe
> mi wyszło?
przepraszam, ze nie odpisywalam ale mialalm straszliwie pracowity weeken,
dzis odpoczywam sobie w pracy :)
jak nie zapomne to sole, a tym razem zapomnialam dlatego do garnka wlalam
wrzatek i wrzucilam kostke knora warzywna, a druga kurza. wystarczylo, bo
farsz potraktowalam odrobina chilli i vegety.
skrzacik
|