Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "skrzacik" <s...@m...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: faszerowana papryka
Date: Mon, 17 Sep 2001 13:44:48 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 30
Message-ID: <9o4nt2$mat$1@news.tpi.pl>
References: <9nsols$sma$1@news.tpi.pl> <9nt1in$9q3$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 195.116.35.170
X-Trace: news.tpi.pl 1000727266 22877 195.116.35.170 (17 Sep 2001 11:47:46 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 17 Sep 2001 11:47:46 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:69028
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Beata Księżyk" <b...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9nt1in$9q3$1@news.tpi.pl...
> Użytkownik "skrzacik" <s...@m...com.pl> napisał w wiadomości
> news:9nsols$sma$1@news.tpi.pl...
> > witajcie,
> > z reguly faszeruje papryka mielonym mieskiem wymieszanym z ryzem jajcem
i
> > licznymi przyprawami, potem calosc do piekarnika i po jakims czasie
> gotowe.
> > no i rzucila mi sie mysl, ze moznaby te papryke wypchac czyms innym, ale
> > czym?
> > bede wdzieczna za podrzucenie pomyslow.
> ja na przykład faszerowałam ryżem wymieszanym z marchewką i zielonym
> groszkiem, przyprawione raczej ostro i posypane żółtym serem. A mam
pytanko
> czy papryke wcześniej solisz, bo jak ja nie posoliłam papryki to takie
mdłe
> mi wyszło?
przepraszam, ze nie odpisywalam ale mialalm straszliwie pracowity weeken,
dzis odpoczywam sobie w pracy :)
jak nie zapomne to sole, a tym razem zapomnialam dlatego do garnka wlalam
wrzatek i wrzucilam kostke knora warzywna, a druga kurza. wystarczylo, bo
farsz potraktowalam odrobina chilli i vegety.
skrzacik
|