Data: 2004-07-16 21:15:26
Temat: Re: filet z soli i co dalej?
Od: "Kasia & Pawel" <k...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "pamana" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:cd6e87$s7p$1@news.dialog.net.pl...
> witam
> kupiłam filet z soli i co dalej?
> rozmrozic ?i smazyć? ale jak? plizz pomóżcie !!
> pzdr
> p.
>
1) Filety posolic, skropic cytryna, wlozyc do naczynia zaroodporengo i do
piekarnika na 20 min. 2) Do tego udusic w garnku swiezy szpinak, wycisnac
swiezy czosnek do szpinaku. 3) Zrobic sos z Gorgonzoli: maslo, Gorgonzola
(może być rokpol) troche smietany rozpuscic wszystko razem w garnuszku. I
teraz tak: nalozyc na talerz na plasko szpinaku, na to ulozyc rybe i polac
to sosem z sera. Bardzo pyszne i wykwintne danie !!!
|