« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news1.ebone.net!news.ebone.net!easynet-mong a!easynet.net!diablo.netcom.net.uk!netcom.net.uk!newsfeeds.belnet.be!news.belne t.be!transit.news.xs4all.nl!not-for-mail From: <m...@h...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: fondue Date: Thu, 20 Dec 2001 20:55:13 +0100 Organization: XS4ALL Internet BV Lines: 29 Message-ID: <9vtfq2$2av$1@news1.xs4all.nl> References: <3...@n...vogel.pl> <9vofuv$rjb$1@neon.noos.net> <3...@z...fu-berlin.de> <3...@n...vogel.pl> <9vtan5$vhc$03$1@news.t-online.com> NNTP-Posting-Host: 213-84-212-80.adsl.xs4all.nl X-Trace: news1.xs4all.nl 1008878210 2399 213.84.212.80 (20 Dec 2001 19:56:50 GMT) X-Complaints-To: a...@x...nl NNTP-Posting-Date: 20 Dec 2001 19:56:50 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:88641 Ukryj nagłówki > To chyba wszystko. Aha, w oryginale jest chyba ser gruyere i tylko bułka. |
Zobacz także